Αγορά ακινήτου. Μόνος μου ή με μεσίτη;

Αγορά ακινήτου. Μόνος μου ή με μεσίτη;

Αγορά ακινήτου. Μόνος ή με μεσίτη

Επιλέγοντας την ομάδα μας, θα κατανοήσετε κάποια πράγματα όπως:

  • Η ομάδα TOPOS καθημερινά επισκέπτεται ακίνητα και διατηρεί μια βάση δεδομένων με ακίνητα από όλες τις κατηγορίες. Όταν ένας νέος πελάτης αναζητά να αγοράσει ή να νοικιάσει ένα ακίνητο, αφού τον γνωρίσουμε και κατανοήσουμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες του, ανατρέχουμε στη βάση μας και επιλέγουμε τα κατάλληλα ακίνητα. Τα παρουσιάζουμε είτε στο γραφείο μας είτε με αποστολή παρουσιάσεων στον πελάτη και στη συνέχεια από κοινού καταλήγουμε στο ποια θα επισκεφθούμε. Συνεπώς αν γίνω πελάτης σας θα δω περισσότερα ακίνητα που μου ταιριάζουν, που ίσως και μόνος μου να μην επέλεγα να τα δω. Θα αποφύγω κόπο και θα κερδίσω χρόνο.
  • Η επίσκεψη σε ακίνητα, των οποίων τους ιδιοκτήτες δεν γνωρίζει ο υποψήφιος αγοραστής, δεν είναι απλή υπόθεση. Δυσκολία στην εύρεση ώρας και μέρας συνάντησης, αναβολές, καθυστερήσεις, δυσκολία στις τηλεφωνικές επικοινωνίες είναι μερικά από τα συνήθη προβλήματα. Χώροι που χρησιμοποιούνται την ώρα της επίσκεψης και δημιουργούν στον υποψήφιο αγοραστή δυσφορία κ.α. Συνεπώς θα διευκολυνθώ στους διακανονισμούς, θα μιλάω μόνο με έναν άνθρωπο για όλα. Με ένα τηλεφώνημα θα κανονίζω το πρόγραμμά μου.
  • Δυσκολία στην οικονομική συμφωνία. Πολλές φορές ενώ υπάρχει κοινός “τόπος” μεταξύ αγοραστή και πωλητή, δεν επιτυγχάνεται συμφωνία λόγω κακής συνεννόησης. Συνεπώς όταν επιλέξω ένα ακίνητο θα αναλάβει ο υπεύθυνος του TOPOS όλη την οικονομική συνδιαλλαγή. Αυτό με απαλλάσσει από δύσκολες καταστάσεις συναισθηματικής πίεσης και διεκδίκηση της τιμής που επιδιώκω.