ΟΜΑΔΑ TOPOS Real Estate

topos-real estate team

Ομάδα TOPOS και η οπτική μας στο Real Estate

Οι αρχιτέκτονες και οι πολιτικοί μηχανικοί στο τεχνικό- μεσιτικό γραφείο TOPOS – Solutions με έδρα στον Χολαργό, με εμπειρία και γνώση του δομημένου περιβάλλοντος (διαμερίσματα, μονοκατοικίες, μεζονέτες, καταστήματα, κ.ά) από μελέτες και κατασκευές κτιριακών έργων, ήρθαμε σε επαφή με το real estate για να ασχοληθούμε με τον τομέα των αγοραπωλησιών και των ενοικιάσεων ακινήτων. Γνωρίσαμε το επάγγελμα και διαπιστώσαμε πως ο χώρος έχει ανάγκη να συστήσουμε ένα ποιοτικό τεχνικό-μεσιτικό γραφείο στο Χολαργό. Συνδυάζοντας τις γνώσεις και τις εμπειρίες μας, σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες προτάσεις διαχείρισης ακινήτων και real estate. Κυρίως δραστηριοποιούμαστε στα Βόρεια Προάστια (Παπάγου, Χολαργό, Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Νέο Ψυχικό, Μαρούσι, Βριλήσσια κ.ά.). Επίσης προχωρήσαμε στην Αθήνα, στην Κρήτη και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Η φιλοσοφία της TOPOS για το Real Estate

Θέλουμε να φέρουμε στην αγορά ακινήτων μια διαφορετική φιλοσοφία ανάμεσα στον ιδιοκτήτη/πωλητή, τον ενδιαφερόμενο αγοραστή / ενοικιαστή και τον μεσίτη. Ζητήματα όπως, η πολεοδομική νομιμότητα, οι δυνατότητες διαφορετικής χωρικής διαρρύθμισης, ο υπολογισμός του κατασκευαστικού κόστους ή η οικοδομησιμότητα, δεν αποτελούν για μας ασαφείς διαβεβαιώσεις, αλλά υπεύθυνες απαντήσεις. Έχουμε τις γνώσεις λόγω της εμπειρίας μας στο χώρο των ακινήτων, και από την πλευρά του μηχανικού. Μπορούμε να σας προτείνουμε λύσεις με σοβαρότητα και αξιοπιστία και να αναλάβουμε, εφόσον το θελήσετε, την υλοποίησή τους.

Επαγγελματισμός, Επιστημονική κατάρτιση & Συνεργασίες

Συνεπείς στην θεώρηση μας, όσο αφορά στον επαγγελματισμό, αναγνωρίζουμε την ενασχόλησή μας με τον μεσιτικό κλάδο σαν πρόκληση. Συνεχίζουμε την επιμόρφωσή μας και συμμετέχουμε σε εξειδικευμένα σεμινάρια διευρύνοντας συνεχώς τις γνώσεις μας και εκσυγχρονίζοντας τις δυνατότητες του γραφείου μας. Διατηρούμε επαφές με νομικούς, τράπεζες και οικονομικούς συμβούλους και είμαστε ενημερωμένοι για κάθε στοιχείο που επηρεάζει τις εξελίξεις στην αγορά ακινήτων.

Η σχέση με τους πελάτες μας

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας βρίσκονται πάντα οι ανάγκες των πελατών μας. Η εξυπηρέτηση που τους προσφέρουμε, θέλουμε να είναι άμεση και αποτελεσματική. Είναι εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στις ιδιαίτερες ανάγκες τους, με σεβασμό στους στόχους και τις ανησυχίες τους. Η ομάδα μας εργάζεται, διαρκώς, με σκοπό να εκσυγχρονίζει τις μεθόδους προώθησης ακινήτων αλλά και ανεύρεσης ακινήτων βάση ιδιαιτέρων αναγκών.

Με τον πωλητή ή εκμισθωτή ακινήτου

Αναθέτοντας το ακίνητό σας στο γραφείο μας, θα έχετε συχνή επαφή και συνεργασία με τον συνεργάτη που θα σας εκπροσωπεί.
Καταρχάς, θα γίνει εκτίμηση του ακινήτου και στη συνέχεια θα αποφασίσετε, με την βοήθεια του συνεργάτης σας, τη ζητούμενη τιμή πώλησης ή ενοικίασης. Θα γνωρίζεται τον τρόπο και τα μέσα προώθησης του ακινήτου σας. Θα ενημερώνεστε συχνά για την πορεία και την ανταπόκριση του αγοραστικού κοινού. Αναλόγως με τον τρόπο που θα επιλέξετε, θα επικοινωνούμε, τακτικά, τηλεφωνικώς ή με e-mail. 
Ως Μηχανικοί, έχουμε την δυνατότητα να εκδώσουμε τα απαραίτητα πιστοποιητικά για την πώληση ακινήτου (Βεβαίωση μη αυθαιρεσιών & Πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης). 
Γρήγορα θα αναγνωρίσετε τη διαφορά του γραφείου μας και τις πολύπλευρες δυνατότητες της συνεργασίας μαζί μας.

Με τον αγοραστή ή μισθωτή ακινήτου

Στην περίπτωση που ενδιαφέρεστε για αγορά ή ενοικίαση ακινήτου, οι ανάγκες σας καταγράφονται λεπτομερώς. Η σημασία που έχει το κάθε χαρακτηριστικό του ακινήτου που αναζητάτε αξιολογείται σύμφωνα με τις δικές σας προτεραιότητες. Ο στόχος μας είναι να σας προτείνουμε μόνο τα ακίνητα που πραγματικά σας ενδιαφέρουν. Έτσι, θα σας γλιτώσουμε από ταλαιπωρία και χάσιμο πολύτιμου χρόνου. Η επαφή, μαζί σας, θα είναι διαρκής. Θα ενημερώνεστε κάθε φορά που διατίθεται στην αγορά ένα ακίνητο που ταιριάζει στα χαρακτηριστικά που μας έχετε ορίσει. Η ενημέρωση αυτή θα διακοπεί όταν βρείτε το κατάλληλο ακίνητο ή εάν το ενδιαφέρον σας παρέλθει.