Μαρία Συμεωνίδου – Αρχιτέκτων

Μαρία Συμεωνίδου – Αρχιτέκτων

Γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη όπου και σπούδασα Αρχιτεκτονική στην Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Αποφοίτησα το 1997 και συνέχισα μεταπτυχιακά τις σπουδές μου για έναν χρόνο στην Ιταλία στην σχολή αρχιτεκτονικής της Φλωρεντίας. 

Αρχικά εργάστηκα σε κατασκευαστική εταιρία της Θεσσαλονίκης, όπου γνώρισα από κοντά πως υλοποιούνται τα όσα οραματοζόμουν στο σχεδιαστήριο. 

Στην συνέχεια ερχόμενη στην Αθήνα εργάστηκα σε μελετητική εταιρία, με κύριο αντικείμενο την συμμετοχή σε μελέτες μεγάλου εύρους (συγκροτήματα κατοικιών, εμπορικά κέντρα, πολυκαταστήματα, ξενοδοχεία, σχολεία κα).

Από το το 2012, έχοντας πλέον αποκομίσει  εμπειρία στην μελέτη και την κατασκευή έργων, ασχολήθηκα ως ελεύθερος επαγγελματίας με αρχιτεκτονικές μελέτες, ενεργειακές αναβαθμίσεις, αδειοδοτήσεις, ανακαινίσεις και αξιοποιήσεις ακινήτων. 

Σε κάθε συνεργασία μου, στόχος μου είναι η υλοποίηση του οράματος του πελάτη μου. Χαίρομαι την συνεργασία στο TOPOS καθώς οι ανοιχτές ιδέες, οι ειλικρινείς ανθρώπινες σχέσεις και το όραμα για την καλύτερη εκμετάλλευση της ακίνητης περιουσίας με έχουν εμπνεύσει για μια νέα διευρυμένη πορεία.

Office: 2106548802

ΠΩΛΕΙΤΑΙ στην Αγία Παρασκευή διαμέρισμα 3ου ορόφου, 134 μ²

ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ
- Διαμέρισμα

Πωλείται διαμέρισμα 134 μ² στην Αγία Παρασκευή Στην περιοχή του Αγιάννη ένα πολύ ευχάριστο και φωτεινό διαμέρισμα κατασκευής 1981 κοντά στο κολλέγιο και την τοπική αγορά. Αποτελείται από μεγάλο σαλόνι με…

More Details
135 τμ.3 Bedrooms2 Bathrooms1 Garage