Γιάννης Δεσίπρης – Αρχιτέκτων

Γιάννης Δεσίπρης – Αρχιτέκτων

Giannis Desipris, Architect - Γιάννης Δεσίπρης Αρχιτέκτων

Ονομάζομαι Γιάννης Δεσίπρης και είμαι Αρχιτέκτων. Γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα Αρχιτεκτονική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Ως ελεύθερος επαγγελματίας Αρχιτέκτων ασχολούμαι με μελέτες, επιβλέψεις και κατασκευές σε διάφορα είδη κατασκευών. Ενδεικτικά: κατοικίες, πολυκατοικίες, κτήρια ειδικών χρήσεων, εσωτερικούς χώρους κ.ά. Έχω μεγάλη εμπειρία στη έκδοση αδειών δόμησης, άριστη γνώση πολεοδομικής νομοθεσίας, μεγάλη εμπειρία στην οργάνωση εργοταξίου και επίβλεψη κατασκευών, στις ενεργειακές αναβαθμίσεις, κτιρίων, interior κατασκευές, ανακατασκευές & ανακαινίσεις χώρων.

Η εμπειρία μου στις μελέτες και κατασκευές κτιριακών έργων μου δίνει την δυνατότητα, σαν Σύμβουλος ακινήτων, να μπορώ να επιλέγω τα καλύτερα ακίνητα της αγοράς και να τα προτείνω στους κατάλληλους υποψήφιους αγοραστές που θα καλύψουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους. Με ειλικρίνεια και πνεύμα δικαιοσύνης βοηθάω τους συναλλασσόμενους να καταλήξουν σε μια κοινά επωφελή συμφωνία.

Είμαι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Τ.Ε.Ε.) και του Συλλόγου Ελλήνων Αρχιτεκτόνων (ΣΑΔΑΣ). Πιστοποιημένος Ελεγκτής Δόμησης κι Ενεργειακός Επιθεωρητής.

Iδρυτικό μέλος της ομάδας Topos-Solutions.

Office: 2106548802

ΠΩΛΕΙΤΑΙ στο ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙ διαμέρισμα 2ου ορόφου, 68 τ.μ.

ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ
- Διαμέρισμα

Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ήσυχη γειτονιά, σε όμορφη πολυκατοικία κατασκευής 1982, 650 μ από το metro. Αποτελείται από καθιστικό, μεγάλη κουζίνα, δυο υπνοδωμάτια και ανακαινισμένο λουτρό. Διαθέτει μεγάλη βεράντα ανατολικού…

More Details
68 τμ2 Bedrooms1 Bathroom

ΠΩΛΕΙΤΑΙ στο ΚΟΛΩΝΑΚΙ μονοκατοικία 200 τμ

ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ
- Μονοκατοικία

Μονοκατοικία, εξαιρετικής αρχιτεκτονικής με νεοκλασικά χαρακτηριστικά.  Βρίσκεται στην οδό Σκουφά, στο εμπορικό της Αθήνας,  έχει κατασκευαστεί το 1928 και αποτελεί ένα από τα εξαιρετικά δείγματα αρχιτεκτονικής της εποχής. Ισόγειο και όροφος έχουν ίδια…

More Details
200 τμ3 Bedrooms2 Bathrooms