Property ID : 1272346
ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ 550,000 € - Διαμέρισμα, Μεζονέτα
Πωλείται μεζονέτα 145 μ² στον Γέρακα
Χαρακτηριστικά ακινήτου
|
Περιοχή: Γέρακας |
Θέρμανση: Ατομική |
Περιοχή ακινήτου:
- :
Πωλείται στον Γέρακα, μεζονέτα 2ου-3ου ορόφου, 145 μ² - Παλλήνη - Γέρακας
|
Περιοχή: Γέρακας |
Θέρμανση: Ατομική |
Περιοχή ακινήτου:
Πωλείται διαμέρισμα 100 μ² στην Πλατεία Βικτωρίας Περιγραφή Πρόκειται για… More Details
90,000 €
Πωλείται μεζονέτα 165 μ² στον Γέρακα Πωλείται μεζονέτα 165 τ.μ.… More Details
360,000 €
Πωλείται διαμέρισμα 105 μ² στoν Χολαργό Διατίθεται προς πώληση φωτεινό… More Details
Προς πώληση διατίθεται μία εκπληκτική μοντέρνα, κομψή μεζονέτα 2ου – 3ου ορόφου 145 τ.μ. στον Γέρακα ακριβώς στα σύνορα με το Χαλάνδρι, σε ένα κτίριο υψηλών προδιαγραφών. Η καρδιά αυτού του σπιτιού είναι το κύριο επίπεδο το οποίο εκτείνεται σε 90 τ.μ., προσφέροντας ένα ευρύχωρο σαλόνι – τραπεζαρία με open space κουζίνα και εκπληκτική θέα. Στο ίδιο επίπεδο περιλαμβάνεται ένα βολικό WC επισκεπτών και ένα υπνοδωμάτιο. Ο επάνω όροφος καλύπτεται με άλλα δύο υπνοδωμάτια που μοιράζονται ένα καλά εξοπλισμένο μπάνιο, συμπληρωμένα από μια μεγάλη βεράντα με εκπληκτική θέα, προσθέτοντας ακόμα περισσότερη γοητεία σε αυτό το αξιόλογο ακίνητο. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δάπεδα είναι δρύινα. Επιπρόσθετα περιλαμβάνει εξωτερική θερμομόνωση, ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια κορυφαίας ποιότητας, ηλιακό θερμοσίφωνα, πόρτα ασφαλείας, συναγερμό και αυτόνομη αντλία ψύξης – θέρμανσης. Για την εξυπηρέτησή των μελλοντικών ιδιοκτητών, το υπόγειο του κτιρίου διαθέτει μία ευρύχωρη θέση στάθμευσης και μια αποθήκη, παρέχοντας άπλετο χώρο.
Στο σύνολό της, η προσέγγιση της αρχιτεκτονικής του κτιρίου αποπνέει μία αίσθηση εκλεπτυσμένης πολυτελούς καινοτομίας, που προάγει το αίσθημα της χαλάρωσης και της ζεστασιάς στον χώρο.
Αυτό το εξαιρετικό ακίνητο συνδυάζει πολυτέλεια, άνεση και ηρεμία, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για απαιτητικούς αγοραστές.