Property Details

Πωλείται στην Άνδρο, στον όρμο Κορθίου, μονοκατοικία 356 μ² - -Υπόλοιπη Ελλάδα-

 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 9
 • 10_page-0001

Property ID : LEA20843

ΠΩΛΕΙΤΑΙ 400,000 € - Μονοκατοικία
356 μ²3 Bedrooms2 Bathrooms1 Garage  Add to Favorites Print

Πωλείται στον όρμο Κορθίου μονοκατοικία 356 μ²

Πρόκειται για οικοδομή, μη αποπερατωμένη, κατασκευασμένη σε δύο βασικά επίπεδα, κτισμένη σε οικόπεδο 2.300τμ. Έχει κτισθεί με ειδικές προδιαγραφές, ώστε να καλύπτει οικολογικές ευαισθησίες και να μπορεί να είναι λειτουργικά αυτόνομη, προσφέροντας πολλές ευκολίες και ανέσεις. Σε υψόμετρο 160μ, έχει υπέροχη και απεριόριστη θέα με νοτιοανατολικό προσανατολισμό και ορίζοντα στον Όρμο Κορθίου. Βρίσκεται σε απόσταση 38χλμ από το λιμάνι του Γαυρίου και 2,5χλμ από την παραλία (η θάλασσα απέχει 1χλμ σε ευθεία γραμμή).
Το ισόγειο, συνολικής επιφάνειας 141,70 τ.μ., αποτελείται από καθιστικό με τζάκι, κουζίνα, τραπεζαρία, τρία υπνοδωμάτια (ένα εκ των οποίων master) και δύο λουτρά. Τα υπνοδωμάτια έχουν ιδιωτικότητα, ανεξάρτητες βεράντες και δυνατότητα αυτονομίας.
Το υπόγειο συνολικής επιφάνειας 140 τ.μ.(κύρια χρήση) έχει θέα καθώς είναι υπερυψωμένο, ενώ εσωτερικά δεν έχει διαμορφωθεί ακόμη. Έχουν προβλεφθεί ανοίγματα για φυσικό φωτισμό και αερισμό στην πίσω πλευρά του υπογείου.
Επιπλέον υπάρχει ενιαίος χώρος playroom, συνολικής επιφάνειας 75 τ.μ. με δυνατότητα πρόσβασης από τον κήπο, από το κυρίως υπόγειο και από το ισόγειο.
Τέλος στο πίσω τμήμα της κατοικίας έχει κατασκευαστεί «διπλό θεμέλιο» δημιουργώντας έναν περιμετρικό διάδρομο 80εκ για φωτισμό, υγρομόνωση και διέλευση σωληνώσεων και χώρος 8τμ για τις Η/Μ εγκαταστάσεις.
Μόνωση : Τα κτίσματα είναι στο σύνολό τους σοβατισμένα και έχει γίνει μόνωση. Η κατασκευή του σκελετού έχει γίνει με ειδικής αντοχής σκυρόδεμα λόγω της γειτνίασης με τη θάλασσα. Υπάρχει λίθινη επένδυση σε όλη την πρόσοψη του «υπογείου» και των κλιμακοστασίων, η οποία έχει γίνει έπειτα από την εξωτερική μόνωση των τοίχων, για την αποφυγή παρουσίας υγρασίας. Επίσης, έχουν τοποθετηθεί μαρμάρινα υπέρθυρα, κατασκευασμένα από Τηνιακούς τεχνίτες.
Δεξαμενές Νερού: Η κατασκευή της κατοικίας εξασφαλίζει την ασφαλή απορροή των όμβριων υδάτων, με σκοπό τη συγκέντρωση και αξιοποίησή τους. Έχουν κατασκευαστεί δύο αυτοτελείς δεξαμενές, ικανές να καλύψουν το πότισμα και τις οικιακές ανάγκες. Υπάρχει πρόβλεψη για παροχή νερού κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.
Λύματα: Υπάρχουν δύο στεγανοί βόθροι, ώστε να μπορεί να λειτουργήσει σύστημα ανακύκλωσης τέταρτης γενιάς, παράγοντας νερό που να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και για οικιακή χρήση. Με τον τρόπο αυτό δεν υπάρχει ανάγκη σύνδεσης με αποχέτευση ούτε αποκομιδής των οικιακών λυμάτων.
Ιδανικό για όσους αναζητούν στις διακοπές τους την άνεση, την ιδιωτικότητα και την γαλήνη που προσφέρει η απεριόριστη θέα στην θάλασσα. Ενδείκνυται και για τουριστική εκμετάλλευση.

Χαρακτηριστικά ακινήτου

Περιοχή: Όρμος Κορθίου, Άνδρος
Είδος ακινήτου: Μονοκατοικία
Επιφάνεια: 255 μ²
Όροφος: διώροφη
υπνοδωμάτια: 3
Κουζίνα: ανοιχτή
W.C.: ναι

Θέρμανση: Αυτόνομη
Μέσο θέρμανσης: Πετρέλαιο
Parking: ναι
Έτος κατασκευής: 2022
Τζάκι: ναι
αποθήκη: ναι

Δάπεδα:

Περιοχή ακινήτου:


ΑΚΙΝΗΤΑ

 • :

Χαρακτηριστικά

Προτεινόμενα ακίνητα