Property ID : LEA14130
ΠΩΛΕΙΤΑΙ 660,000 € - Μονοκατοικία
Πωλείται μονοκατοικία 198 μ² στη Νέα Πεντέλη
Περιγραφή
Χαρακτηριστικά ακινήτου
Περιοχή: Νέα Πεντέλη |
Θέρμανση: Αυτόνομη |
Περιοχή ακινήτου:
- :
Πωλείται στη Νέα Πεντέλη, μονοκατοικία 198 μ² - Βριλήσσια-Μελίσσια-Πεντέλη-Κηφισιά
Περιοχή: Νέα Πεντέλη |
Θέρμανση: Αυτόνομη |
Περιοχή ακινήτου:
Πωλείται διαμέρισμα 124 μ² στον Χολαργό Σε καλοσυντηρημένη πολυκατοικία του… More Details
260,000 €Πωλείται μονοκατοικία στην Πεντέλη Πωλείται μονοκατοικία σε γωνιακό οικόπεδο, με… More Details
Πωλείται διαμέρισμα 104 μ² στους Αμπελόκηπους Περιγραφή Διατίθεται προς πώληση… More Details
190,000 €
Πρόκειται για μονοκατοικία, σχεδιασμένη από γνωστό αρχιτεκτονικό γραφείο. Αποτελεί κατοικία σε πολλαπλά επίπεδα. Το καθιστικό διαθέτει μεγάλα ανοίγματα προς τον κήπο, τα οποία ανοίγουν πλήρως και το μέσα ενώνεται με το έξω. Αυτό που ξεχωρίζει στην κατοικία είναι αυτή η ιδιαίτερη σχέση με τον εξωτερικό χώρο.
Στο ισόγειο συναντάμε το καθιστικό και την κουζίνα, με λίγα σκαλιά προς τα κάτω και λίγα σκαλιά προς τα πάνω, υπάρχουν δύο μπάνια, σε ένα παιχνίδισμα με τα επίπεδα.
Στα επόμενα επίπεδα συναντάμε τα τρία υπνοδωμάτια με τα μπάνια τους. Το κάθε δωμάτιο είναι σαν μικρός ξενώνας καθώς έχει την ιδιαιτερότητά του και την ιδιωτικότητά του.
Ο κήπος είναι πολύ ευχάριστος, επίπεδος, με μεγάλο καθιστικό και στεγασμένο bbq.
Επιπλέον, στο υπόγειο υπάρχουν βοηθητικοί χώροι, πλυσταριό και χώρος πλήρως αεριζόμενος και με φυσικό φως, κατάλληλος για πολλές χρήσεις. Διαθέτει και μια διπλή θέση στάθμευσης στεγασμένη.
Το οικόπεδο είναι 500τμ και βρίσκεται σε ύψωμα, κοντά στην πλατεία της Νέας Πεντέλης η οποία σφύζει από ζωή και έχει γίνει σημαντικός πόλος έλξης όλων των ηλικιακών ομάδων.