Μανόλια Κοντογιάννη – Σύμβουλος Ακινήτων

Μανόλια Κοντογιάννη – Σύμβουλος Ακινήτων

Ονομάζομαι Μανόλια Κοντογιάννη και είμαι σύμβουλος ακινήτων. Από το 2021 συνεργάζομαι με την ομάδα της Topos-Solutions και εξειδικεύομαι στις περιοχές του Ηρακλείου Κρήτης.

Γεννήθηκα στην Κρήτη, είμαι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός TE, με πολύχρονη θητεία στον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα στην διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού. Παράλληλα, για αρκετά χρόνια δίδαξα στο ΤΕΙ Κρήτης (Ηράκλειο) στα τμήματα Εφαρμοσμένη Πληροφορικής και Ηλεκτρολόγων. Στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είχα μακρά ενασχόληση με αναπτυξιακά προγράμματα, σε έργα υποδομής, στον πολιτισμό καθώς και στην κοινωνική πολιτική.
Θεωρώ κορυφαία πρόκληση, την επικοινωνία και τη συνεργασία με τους ανθρώπους με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα. Για αυτό με κέρδισε η επιλογή του Συμβούλου Ακινήτων. Αν ενδιαφέρεστε ν’ αγοράσετε ή να πουλήσετε ένα ακίνητο, η ορθή εκτίμηση των δεδομένων, η σωστή συνεργασία και η αποτελεσματική διαχείριση για την αξιοποίηση του ακινήτου είναι ο κοινός μας στόχος. Σε μια συνεργασία που στηρίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη.
Η εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη, η εμπειρία στη μελέτη και κατασκευή κτηρίων, η αμεσότητα, οι ανοικτές ιδέες στην αξιοποίηση των ακινήτων και η ειλικρίνεια που χαρακτηρίζουν την ομάδα του TOPOS SOLUTIONS τους καθιστούν πολύτιμους συνεργάτες μου   στην προσπάθεια για παροχή των καλύτερων υπηρεσιών προς εσάς.

 

Office: 2810208200