Δήμητρα Αλεξανδροπούλου – Αρχιτέκτων

Δήμητρα Αλεξανδροπούλου – Αρχιτέκτων

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Από το 2000 ζω και εργάζομαι στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής.

Αποφοίτησα από το τμήμα Αρχιτεκτόνων της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2000.

Αφού ξεκίνησα να εργάζομαι σε αρχιτεκτονικά γραφεία της Αθήνας κατά το διάστημα 2002 – 2004, αποφάσισα παράλληλα να επεκτείνω το αντικείμενο των σπουδών μου και παρακολούθησα το μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Περιβάλλον και Ανάπτυξη» στο τμήμα Τοπογράφων του ΕΜΠ.

Ως Αρχιτέκτονας, έχω ασχοληθεί κυρίως με μελέτες και αδειοδοτήσεις κτιρίων κατοικιών, πολυκατοικιών και συγκροτημάτων κατοικιών τόσο αστικών όσο και σε νησιά και σε κάποιες περιπτώσεις κτιρίων δημόσιου χαρακτήρα (δημόσιες υπηρεσίες, ξενοδοχεία). Τα τελευταία χρόνια έχω στραφεί στο χώρο των αγοραπωλησιών ακινήτων και των ανακαινίσεων σαν ελεύθερος επαγγελματίας. Η διαχείριση των ακινήτων είναι για μένα ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της πόλης και της ζωής.

Στόχος μου είναι η καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του υπάρχοντος κτιριακού δυναμικού και η επιτυχημένη σας οικονομική τοποθέτηση στην αγορά ακινήτων, τόσο σε σχέση με τη μελλοντική της αξία όσο και σε σχέση με την άμεση ικανοποίηση όλων των πτυχών της σημερινής στεγαστικής σας ανάγκης.

Η αμεσότητα, οι ειλικρινείς σχέσεις και το όραμα για ζωντάνια και δημιουργικότητα στο χώρο της αξιοποίησης ακινήτων που χαρακτηρίζουν το γραφείο μας, αποτελούν για μένα το ιδανικό περιβάλλον εργασίας.

Είμαι ιδρυτικό μέλος της ομάδας Topos-Solutions.

Office: 210 6548802

ΠΩΛΕΙΤΑΙ στον ΑΓΙΟΚΑΜΠΟ ΕΥΒΟΙΑΣ, μονοκατοικία 215τμ.

ΠΩΛΕΙΤΑΙ
500,000 € - Μονοκατοικία

ΠΩΛΕΙΤΑΙ στον Αγιόκαμπο Εύβοιας, μονοκατοικία 215 τμ. κατασκευής 2004 σε οικόπεδο 4,5 στρέμματα. Πρόκειται για μια κατοικία εξαιρετικής ποιότητας κατασκευής σε αμφιθεατρική θέση και σε αποσταση 9 χλμ. απο την Αδηψό, με έυκολη πρόσβαση…

More Details
215 τμ.5 Bedrooms4 Bathrooms2 Garages