Ποια η διαφορά του TOPOS από τα άλλα μεσιτικά γραφεία;

Ποια η διαφορά του TOPOS από τα άλλα μεσιτικά γραφεία;

Στο TOPOS στην περίπτωση του πωλητή επιδιώκουμε την ολοκληρωμένη συλλογή όλων των στοιχείων του ακινήτου ώστε να υπάρχει μια σωστή εικόνα της κατάστασης και της δυναμικής του ακινήτου. Επίσης μας ενδιαφέρει πραγματικά από κοινού με τον πελάτη να συνθέσουμε το στόχο για το ακίνητο. Γνωρίζοντας τις τάσεις της αγοράς και το οικιστικό δυναμικό της πόλης μας, σας ενημερώνουμε για όλες τις εξελίξεις και τις ευκαιρίες επιδοτήσεων και επενδυτικών πακέτων.

Στην περίπτωση του αγοραστή, σας βοηθάμε να αποφασίσετε σωστά σύμφωνα με τις ανάγκες σας και τις επιθυμίες σας. Ο στόχος μας είναι να σας προτείνουμε μόνο τα ακίνητα που πραγματικά σας ενδιαφέρουν και να σας γλιτώσουμε έτσι από περιττή ταλαιπωρία και χάσιμο πολύτιμου χρόνου. Η επαφή μας μαζί σας θα είναι συνεχής και θα ενημερώνεστε κάθε φορά που διατίθεται στην αγορά ένα ακίνητο που ταιριάζει στα χαρακτηριστικά που μας έχετε περιγράψει, εκτός εάν μας δηλώσετε ότι το ενδιαφέρον σας έχει παρέλθει.

Είμαστε πρωτίστως σύμβουλοι και όχι διαμεσολαβητές. Είμαστε μηχανικοί και μπορούμε να αξιολογήσουμε σωστά ένα ακίνητο, ως προς τη νομιμότητά του και την ποιότητα κατασκευής του.