Ιωάννα Μήτση – Πολιτικός Μηχανικός

Ιωάννα Μήτση – Πολιτικός Μηχανικός

bdr

Γεννήθηκα στην Αθήνα και από το 2011 αφότου αποφοίτησα από το τμήμα των Πολιτικών Μηχανικών του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης μένω και εργάζομαι ως πολιτικός μηχανικός στην πόλη μου.

Το ενδιαφέρον μου για την επιστήμη του πολιτικού μηχανικού με ώθησε στο να παρακολουθήσω και να ολοκληρώσω το μεταπτυχιακό πρόγραμμα “Δομοστατικός Σχεδιασμός και Ανάλυση των Κατασκευών” του Μετσόβιου Πολυτεχνείου, το οποίο μου προσέφερε άλλη δυναμική γύρω από το αντικείμενο της δουλειάς μου.

Από το 2011 μέχρι το 2017 εργάστηκα σε κατασκευαστική εταιρία με κύριο αντικείμενο τα δημόσια έργα, γεγονός που μου έδωσε πολύ μεγάλη και ολοκληρωμένη εμπειρία στον τομέα των πολεοδομικών θεμάτων, αλλά και στον προγραμματισμό και στην υλοποίηση σχεδόν οποιουδήποτε οικοδομικού έργου.

Παράλληλα ασχολήθηκα ως ελεύθερος επαγγελματίας με θέματα ανακαινίσεων, κατασκευών και αδειών, τόσο ιδιωτικών όσο και επαγγελματικών χώρων. 

Επιπλέον είμαι πιστοποιημένος ενεργειακός επιθεωρητής από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος από το 2014, γι αυτό το λόγο ότι έργο έχω αναλάβει σχεδιάζεται και υλοποιείται με στόχο όχι μόνο την ποιότητα αλλά και την οικονομία στη χρήση.

Η αγοροπωλησία και η διαχείριση ακινήτων ήταν ένας τομέας που πάντα μου κέντριζε το ενδιαφέρον και τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι εντατικά με τον κλάδο. Οι γνώσεις μου και η εμπειρία μου στις κατασκευές μου επιτρέπουν να αξιολογώ το κάθε ακίνητο με αντικειμενικά κριτήρια και όχι βάση μόνο της αγοράς, έτσι επιτυγχάνω ώστε κάθε πελάτης μου να μένει ικανοποιημένος εκπληρώνοντας στο έπακρο τις απαιτήσεις του.  

Office: 2106548802

ΠΩΛΕΙΤΑΙ στο ΠΑΛΙΟ ΨΥΧΙΚΟ, Μεζονέτα

IMG_6163
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
200,000 € - Μεζονέτα

Μεζονέτα ισογείου – 1ου ορόφου σε μικρή πολυκατοικία κατασκευής του 1980, στην περιοχή του Παλαιού Ψυχικού. Διαθέτει δύο ανεξάρτητες εισόδους και διαμορφώνεται ως ακολούθως: Στον 1ο όροφο βρίσκεται ένα μεγάλο…

More Details
120 τμ2 Bedrooms2 Bathrooms