ΟΜΑΔΑ TOPOS

ΟΜΑΔΑ TOPOS


Οι αρχιτέκτονες και οι πολιτικοί μηχανικοί του τεχνικού- μεσιτικού γραφείου TOPOS με έδρα τον Χολαργό, με εμπειρία και γνώση του δομημένου περιβάλλοντος (διαμερίσματα, μονοκατοικίες, μεζονέτες, καταστήματα, κ.ά) από μελέτες και κατασκευές κτιριακών έργων, ήρθαμε σε επαφή με τον μεσιτικό κλάδο για να ασχοληθούμε με τον τομέα των αγοραπωλησιών και των ενοικιάσεων ακινήτων. Γνωρίσαμε το επάγγελμα και διαπιστώσαμε πως ο χώρος έχει ανάγκη να συστήσουμε ένα τεχνικό-μεσιτικό γραφείο με ποιότητα, συνδυάζοντας τις γνώσεις και τις εμπειρίες μας, για να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες προτάσεις διαχείρισης ακινήτων και real estate  στα Βόρεια Προάστια (Παπάγου, Χολαργό, Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Νέο Ψυχικό, Μαρούσι, Βριλήσσια, Παλλήνη κ.ά.).

Θέλουμε να φέρουμε στην αγορά ακινήτων μια καινούρια φιλοσοφία ανάμεσα στον ιδιοκτήτη, τον ενδιαφερόμενο αγοραστή / ενοικιαστή και τον μεσίτη. Ζητήματα όπως, η πολεοδομική νομιμότητα, οι δυνατότητες διαφορετικής χωρικής διαρρύθμισης, ο υπολογισμός του κατασκευαστικού κόστους ή η οικοδομησιμότητα, δεν αποτελούν για μας ασαφείς διαβεβαιώσεις, αλλά υπεύθυνες απαντήσεις. Έχουμε τις γνώσεις λόγω της προηγούμενης εμπειρίας μας στο χώρο των ακινήτων και από την πλευρά του μηχανικού και μπορούμε να σας προτείνουμε λύσεις με σοβαρότητα και αξιοπιστία και να αναλάβουμε, εφόσον το θελήσετε, την υλοποίησή τους.

Συνεπείς στην έως τώρα θεώρηση μας, όσο αφορά στον επαγγελματισμό, αναγνωρίζουμε την ενασχόλησή μας με τον μεσιτικό κλάδο σαν πρόκληση, συνεχίζουμε την επιμόρφωσή μας και συμμετέχουμε σε εξειδικευμένα σεμινάρια διευρύνοντας συνεχώς τις γνώσεις μας και εκσυγχρονίζοντας τις δυνατότητες του γραφείου μας. Διατηρούμε επαφές με νομικούς, τράπεζες και οικονομικούς συμβούλους και είμαστε ενημερωμένοι για κάθε στοιχείο που επηρεάζει τις εξελίξεις στην αγορά ακινήτων.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας βρίσκονται πάντα οι ανάγκες των πελατών μας και η εξυπηρέτηση που θα σας προσφέρουμε θέλουμε να είναι άμεση και αποτελεσματική, προσαρμοσμένη στις ιδιαίτερες ανάγκες σας και με σεβασμό στους στόχους και τις ανησυχίες σας. Η ομάδα μας εργάζεται διαρκώς με σκοπό να εκσυγχρονίζει τις μεθόδους προώθησης ακινήτων αλλά και ανεύρεσης του ακινήτου που σας ενδιαφέρει.

Αναθέτοντας το ακίνητό σας στο γραφείο μας, θα έχετε συχνή επαφή και συνεργασία με τον συνεργάτη που θα σας εκπροσωπεί και θα ενημερώνεστε συχνά για την πορεία και την ανταπόκριση του αγοραστικού κοινού στο ακίνητό σας. Γρήγορα θα αναγνωρίσετε τη διαφορά του γραφείου μας και τις πολύπλευρες δυνατότητες της συνεργασίας μαζί μας.

Στην περίπτωση που ενδιαφέρεστε για την αγορά ή την ενοικίαση ακινήτου, οι ανάγκες σας καταγράφονται λεπτομερώς και η σημασία που έχει το κάθε χαρακτηριστικό του ακινήτου που αναζητάτε αξιολογείται σύμφωνα με τις δικές σας προτεραιότητες. Ο στόχος μας είναι να σας προτείνουμε μόνο τα ακίνητα που πραγματικά σας ενδιαφέρουν και να σας γλιτώσουμε έτσι από περιττή ταλαιπωρία και χάσιμο πολύτιμου χρόνου. Η επαφή μας μαζί σας θα είναι συνεχής και θα ενημερώνεστε κάθε φορά που διατίθεται στην αγορά ένα ακίνητο που ταιριάζει στα χαρακτηριστικά που μας έχετε περιγράψει, εκτός εάν μας δηλώσετε ότι το ενδιαφέρον σας έχει παρέλθει.